24 November 2012

At cinema on twilight




Hello my dear, today we went on Twilight, somehow sadly that everything ended, but at the same time it is time. I drew for a long time a conclusion that at first it is necessary to watch film, and then to read the book as then all representations and expectations spoil.
Certainly in the book always everything is brighter and more detailed and at cinema everything is crumpled and in abbreviated form. I didn't see the first part of twilight in general, and then when there was the second part to me my friend began to tell about this film and I became interested. We with it went to the cinema 2 times, and then I hard drinking read all 4 books, swung from the Internet, bought in shops. Certainly it would be desirable to read up the 5th part, whether but I do not know the writer will add it.



Здравствуйте мои дорогие, сегодня мы ходили на Сумерки, как-то грустно, что все закончилось, но в то же время пора. Я уже давно сделала вывод, что сначала нужно смотреть кино, а потом читать книгу, так как потом все представления и ожидания портятся.
Конечно в книге всегда все ярче и подробнее, а в кино все скомкано и сокращенно. Первую часть Сумеречной саги я не видела вообще, а потом когда вышла вторая часть, моя подруга стала рассказывать про этот фильм и я заинтересовалась. Мы с ней сходили в кино 2 раза, а потом я запоем прочла все 4 книги, качала с интернета, покупала в магазинах. Конечно хотелось бы дочитать 5 часть, но не знаю допишет ли ее писательница.


On the street it is already cold and I hate winter.... I constantly freeze (((
it is necessary to put on and look warmly as cabbage))) Photos in a building good don't turn out, and on the street is cold, so forgive for these photos.




На улице уже холодно и я ненавижу зиму....Я постоянно мерзну(((,
приходится тепло одеваться и выглядеть как капуста))) Фотографии в здании хорошие не получаются, а на улице холодно, так что простите за эти фото.

Гардеробчик - wardrobe

Юбка Mango - лохматых годов)
Свитер шерстяной
Сапоги на шнурках
Гольфы La Redoute


Mango skirt - old years)
Sweater woolen
Boots on laces
La Redoute golfs





Follow Velvetrose Fashion

Нравится


 With love ♥ ♥ ♥ Lenusik ♥ ♥ ♥
Post a Comment

AddThis Button END

Translate

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...